Droogboeket bestellen

Een droogboeket bestellen doet u bij voorkeur in onze droogbloemen webshop. Wij stellen het ideale droogboeket voor elke gelegenheid samen voor u. Dit kunt u doen door een standaard boeket te bestellen, maar ook voor speciale combinaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat is een droogboeket?

Een droogboeket is een prachtige duurzame bloemen optie voor in uw interieur. Gedroogde bloemen worden gedehydrateerd, waardoor ze hun natuurlijke vocht verliezen. Dit kan op verschillende manieren en sommige bloem- en blad variëteiten zijn veel gemakkelijker te drogen dan andere. Meestal worden bloemen gedroogd door ze aan de lucht te laten drogen en door ze gedurende een lange periode ondersteboven op een koele, droge en donkere plaats te hangen. De stelen worden uitgespreid om ervoor te zorgen dat ze gelijkmatig drogen. Eenmaal volledig gedroogd wordt het uiterlijk van de bloemen doffer als gevolg van het uitdrogingsproces.

Het gebladerte en de bloemblaadjes worden broos, krimpen en rimpelen vaak, en de kleuren blijven vervagen naarmate ze ouder worden door de natuurlijke verwerking. Vaak houdt u met het drogen dus hele mooie aardetinten over, maar ook als u van wat fellere kleuren houdt hoeft u niet getreurd te zijn. Tegenwoordig kunnen gedroogde bloemen namelijk geverfd worden met een verf die lang goed blijft. Samengesteld met allerlei mooie takken kunt u hier zelf een prachtig boeket van maken, maar dit kunnen wij ook voor u doen.

Droogboeket

Een droogboeket bestellen met een combinatie van bloemen

Wilt u een hoge, luchtige schikking? Een volle en compacte stijl? Symmetrisch, asymmetrisch? Misschien wilt u uw elementen in clusters houden voor een meer moderne aanpak? Of misschien wilt u alleen bepaalde bloemen en geconserveerd gebladerte gebruiken voor uw ontwerp.

Onze droogboeketten hangen samen door groen- en structuurelementen. Wij denken na over de vorm en stijl die gewenst is voor u. Wij gebruiken losse elementen om een geheel te creëren dat resulteert in de eyecatcher van de kamer. Nadat de ruwe vormen zijn gevormd beginnen wij met het toevoegen van centrale stukken. Dit kunnen zowel bloemen als takken zijn. 

Droogboeket

Droogboeket per seizoen

Een droogboeket kan per seizoen verschillen. In de winter kunt u bijvoorbeeld de keuze maken voor een wat strakker boeket met veel rood (om toch nog een beetje de kerstsfeer erin te houden). Daarentegen kunt u in de zomer kiezen voor een ruwer boeket, met wit en roze. Deze opties kunt u kiezen ongeacht de stijl van uw interieur. 

Shopping cart
Sidebar
Start typing to see products you are looking for.

Sign in

No account yet?