Gedroogde bloemen in vaas

Gedroogde bloemen in vaas zijn datgene wat uw interieur helemaal afmaakt. Vroeger was dit enorm populair, en tegenwoordig zijn de gedroogde bloemen en droogboeketten weer helemaal in trek. Niet geheel zonder reden natuurlijk, gedroogde bloemen in vaas zijn een must have voor de liefhebber van een beetje natuur in huis. Daarom kunt u bij ons de mooiste gedroogde bloemen in vaas online bestellen.

Gedroogde bloemen in vaas in uw interieur?

Natuurlijk kunt u de droogbloemen in een vaas zetten, maar er is nog zoveel meer dan dat. Ze hebben bijvoorbeeld geen water nodig. Zo kunt u ze mooi inlijsten, onder een glazen stolp zetten of in een glazen buisje met kurk. Dit zijn leuke opties, maar wij bieden de gedroogde bloemen in zulke vazen aan dat u niet anders meer wil. Daarnaast kunt u de gedroogde bloemen, omdat ze geen licht of water nodig hebben, ook in de saaie donkere hoekjes zetten en deze stylen met droogbloemen. Denk bijvoorbeeld aan het toilet of de badkamer. 

 

Gedroogde bloemen doen het eigenlijk overal goed, en komen dus overal tot recht. Gedroogde bloemen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. U kunt niet alleen spelen met kleur, maar ook met verschillende maten. Welke het best in uw interieur past, hangt af van uw stijl. Voor een modern interieur kunt u denken aan grote, lange bloemen en grassen. Kies de kleuren die het beste bij uw interieur passen. Pampagrassen, klaprozen, zonnebloemen en zelfs paardenbloemen zijn de ideale keuze in een modern interieur. Zet ze prominent naast uw bank of bij het raam voor een optimale ervaring. 

 

Voor een meer landelijk interieur zit u ook goed met droogbloemen, sterker nog; deze interieurstijl schreeuwt gewoon om droogbloemen. Probeer dit in een wat natuurlijkere vaas te zetten, dit matcht het beste met uw landelijke interieur. Werk met lichte, naturel kleurige grassen en mooie pastelkleurige bloemen. 

Droogboeket

Welke baas bij uw gedroogde bloemen?

Gedroogde bloemen in vaas zijn dus een uitstekende optie voor elk interieur, dat kunt u nu wel stellen. Maar waar moet u nou op letten bij het uitkiezen van de vaas? Voor een modern interieur kunt u het beste een strakke, simplistische vaas kiezen. Een ronde kom of een cilinder is hiervoor uitermate geschikt. Voor een meer landelijke stijl kunt u best een wat gewaagdere vaas kiezen met versiersels. Het liefst kiest u een vaas in een kleur die terugkomt in het interieur, bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de kussens of de muur. Heeft u eenmaal de juiste vaas? Dan kunt u bij ons uw droogboeket bestellen!

Shopping cart
Sidebar
Start typing to see products you are looking for.

Sign in

No account yet?